Chat

Hoe werkt het?

Heb je interesse om je eigen woning aan een sociale doelgroep te verhuren? Dat kan via Woonland voor de regio Mechelen-Willebroek.

Woonland huurt op de private huurmarkt woningen van privé-eigenaars. Wij verhuren deze woning dan door aan financieel en/of sociaal kwetsbare gezinnen of alleenstaande met een grote woonnood.
Mensen die via Woonland een woning willen huren, moeten zich inschrijven en komen op een wachtlijst te staan. Het werkingsgebied van Woonland strekt zicht uit over Mechelen en Willebroek en hun deelgemeenten (Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen, Tisselt, Heindonk, Blaasveld, Klein-Willebroek).

Jouw woning verhuren via Woonland biedt heel wat voordelen. In ruil hiervoor vragen we een kwaliteitsvolle woning en een eerlijke huurprijs. Om zo de meest kwetsbare mensen van onze samenleving te ondersteunen.

Renoveren om te verhuren?

Ga dan voor een volledige ontzorging, van renovatie tot verhuur in drie stappen. We maken gratis renovatieadvies op maat, vragen de premies en leningen voor je aan en voeren zelf de renovatie uit, indien je dat wenst. Zo word je volledig ontzorgd bij jouw renovatie en verhuur dankzij de samenwerking tussen Woonmaatschappij Rivierenland, Pandschap Rivierenland en Stad Mechelen.

  1. Renovatieplan en raming
  2. Uitvoering renovatie
  3. Zorgeloos verhuren!

Heb je nog vragen?

Contacteer ons. We helpen je graag verder.

©2024 Woonmaatschappij Rivierenland | Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookie Policy